~ Vila

Theo ligger och sover med de andra barnen. Han är duktig som kan somna så fort även fast de är fler barn i rummet. Han åt två hela portioner med fiskbullar & potatis alldeles själv till lunch. Man kan inte vara annat än stolt!

Två timmar kvar sen ska vi åka hemåt, eller kanske tar en tur till lekparken om grabbarna orkar. Milo sover typ inte middag längre men han vill helst ligga och titta på en film en timme eller två på eftermiddagen. Det är hans vila numera. Så de spörs om de orkar eller inte 😉

Imorgon ska vi till läkaren med Milo. Han har sagt att han haft ont i magen den senaste tiden. Så vi ska kolla upp om de kan lista ut vad det beror eller om de bara är något han säger. 

Om vädret är fint på söndag ska vi ta med Milo på en liten roadtrip till Vimmerby för att besöka Astrid Lindgrens värld ☺️ Theo får bli hemma med farmor då, tycker synd om han att behöva åka så långt i bilen och sedan sitta i vagnen under dagen när han ännu inte förstår de där med Astrids sagor. Jag vann biljetter dit på Facebook faktiskt. Så de ska vi givetvis försöka dra nytta av. 


På lördag är vi bjudna på lunch i Karlstad. Mysigt! Och förhoppningsvis ska vi ut till Bomsta efteråt med fina vänner och bada ❤️






Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0